Klart: Han gör comeback – och forward plockas in från Brynäs

Klart: Han gör comeback – och forward plockas in från Brynäs

HOCKEYETTAN Under fredagen släppte Wings HC Arlanda en riktig värvningsbomb när Märstalaget meddelade att man gjort klart med den förre NHL- och SHL-spelaren, Pavel Brendl.
       Nu kan Norrortssporten avslöja att Wings kommer ha ytterligare två nya spelare med i laguppställningen mot Hammarby på söndag. Varav en som gör comeback som spelare. 

I går fredag meddelade Wings HC Arlanda i ett pressmeddelande att man sajnat den förre NHL- och SHL-spelaren, Pavel Brendl, inför fortsättningsserien. Något som slog ned lite som en bomb i hockeysverige.
       – Det är förstås fantastiskt att få detta i lås. Pavel Brendl blir en tillgång inte bara för Wings utan för hela Hockeyettan. Även om Pavel blivit äldre och trappat ned så är han en mycket skicklig spelare, sade lagets tränare och tillika sportchef, Björn Lidström.
Läs mer: NHL- och SHL-meriterad forward klar för Wings 
       Men den hårdskjutande tjecken blir inte det enda tillskottet i laguppställningen mot Hammarby på söndag när fortsättningsserien drar i gång.
       Nu kan Norrortssporten avslöja att den assisterande tränaren, Viktor Helander, snörar på sig skridskorna och blir spelare igen efter några säsongers frånvaro. Dessutom har Wings gjort klart med forwarden, Oliver Nordberg, från Brynäs j20-lag.
Läs mer: Wings ute på spelarjakt – efter att tre spelare lämnat 

Följ Norrortssporten på Facebook och Twitter

Mikael Einarsson
info@norrortssporten.se
Foto: Mikael Einarsson 

Kommentarer

Kommentera