KLART: Här är Väsbys premiärmotståndare

KLART: Här är Väsbys premiärmotståndare

HOCKEYETTAN Det är inte jättelångt kvar tills vi får en ny hockeysäsong. Nu står det i alla fall klart vilka som står för motståndet när Vilda Väsby inleder säsongen i höst.

När Norrortslaget kliver in i säsongen 17/18 gör man det med en rad nya spelare i laget. De flesta av nyförvärven har ett förflutet i Solnaklubben AIK men samtidigt har till exempel stjärnan Lubomir Fetkovic försvunnit. Den 17:e september är det alltså dags och nu står det klart vilka som gästar Vilundahallen i premiären av HockeyEttans östra serie.

Klart med steget från öst till syd men…

… Det handlar givetvis inte om HockeyEttans östra serie som säsongen inleds med utan eventuellt spel i Allettan. Tar man sig dit spelar Väsby andra halvan av säsongen mot lagen från de södra delarna av landet. Men först ska man inleda säsongen med ett möte mot Haninge Anchors från Stockholmsområdet hemma i Vilundahallen. Sedan väntar nykomlingen Hanviken i andra omgången och så tuffast möjliga motstånd i omgång tre. Detta i form av “Lillis” Lövbloms Hudiksvall på bortaplan.

Hela spelschemat hittar ni HÄR

Kommentarer

Kommentera