KLART: Täby FC värvar Åkersbergas lagkapten

KLART: Täby FC värvar Åkersbergas lagkapten

INNEBANDY Täby FC:s representationslag jobbar lite i det dolda. I dag har deras herrlag meddelat via sin hemsida att man värvar grannkommunens lagkapten.

Två av lagets bästa spelare, Fredrik Nyholm och Dennis Wallin, har lämnat klubben för spel i högstaligan, SSL.

Nu meddelar klubben att man gjort klar med en ny spelare, center/forwarden Marcus Ström. Han har under hela sin innebandykarriär spelat i Åkersberga IBF och dessutom varit lagets kapten.

–Det är otroligt kul att Marcus väljer spel med TFC kommande säsong! En spelare som är skicklig i båda riktningarna, är extremt träningsvillig och står för mycket av det vi vill stå för med sin fina inställning, säger sportchefen Robin Andersson till hemsidan.

Klubben har tidigare meddelat att Jesper Larsson och Rickhard Carlsson-Stiernspetz fortsätter i täbytröjan. Dessutom har man kommit överens med Huddingefostrade backen Andreas Burman, som spelade under våren med dubbellicens för Täby FC, om en övergång.
– Adde är mångsidig och otroligt vass både i det offensiva och i det defensiva. Jag är förvånad över att han inte är uttagen till U19-VM som pågår just nu där han hade gjort stor skillnad i mitt tycke, säger Robin Andersson.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrrortssporten.se

 

Kommentarer

Kommentera