Kylan ställer till det för IK Frej

Kylan ställer till det för IK Frej

SUPERETTAN I helgen kan IK Frej Täby skriva nytt kapitel i historieboken. Men laget brottas med ett stort problem – KYLAN. Laget har inte kunnat träna på ett optimalt sätt.
– Fryser det på så kommer vi inte kunna träna så mycket fram till matchen, säger tränaren Bartosz Grzelak till Norrortssporten.

Säsong 2016 är snart ett minne blott. I helgen spelas sista omgången. Frej Täby möter värmländska Degerfors. Oavsett hur det går blir det en historisk framgång för klubben.
– Vi har goda chanser att hamna 8:a vid en seger. Det hade inneburit övre halvan i Superettan och en fantastisk framgång för klubben. Med de i åtanke går vi för en seger, säger tränaren Bartosz Grzelak till Norrortssporten.

Knappt tränat
Förra helgen, bortamötet med Sirius, var man så nära att vinna. Men i matchens absolut sista sekunder kvitterade hemmalaget.
– Vi gjorde en riktigt bra match defensivt. Däremot tycker jag inte vi utnyttjade kontringsmöjligheterna ordentligt. Vi kunde ”dödat” den där matchen med lite skärpa, säger Grzelak.

Hur har ni tränat inför helgens hemmamatch?
– I onsdags kunde vi knappt träna p.g.a att det kom snö. Om det blir minusgrader och fryser på kommer vi nog inte kunna träna så mycket fram till matchen. Det är tyvärr inget skämt. Det är så det ser ut för oss.

Truppens läge?
– Filip Almström Tähti är tillbaka från avstängning samt att vi räknar med att Pontus Åsbrink och Dida Rashidi är tillbaka från sjukdom respektive skada.

 

LÄS MER: Bygget av Frej Täby 2017 inleds

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera