Lagbygget inför division 2 har börjat för Täby FK

Lagbygget inför division 2 har börjat för Täby FK

FOTBOLL Den kanske viktigaste pusselbiten har lagts för Täby FK. Daniel Erlandsson, som tog upp laget till division 2 till nästa säsong har förlängt med klubben.
– Jag vill verkligen vara i Täby och fortsätta jobba på det sättet vi gör, säger Erlandsson till klubbens hemsida.

Resan har börjat för Täby FK – lagbygget inför nästa säsong i division 2 är i gång. Succétränaren, Daniel Erlandsson, förlänger sitt kontrakt med klubben.
– Fotbollsmässigt var det inget svårt beslut. Jag vill verkligen vara i Täby och fortsätta jobba på det sättet vi gör. Det svåra är att få ihop resten av livet med jobb och familj. Jag är dock oerhört lyckligt lottad som har en flickvän som stöttar mig att fortsätta hålla på med fotboll trots att vår gemensamma tid blir begränsad, säger Daniel Erlandsson.

TFK:S sportchef, Stefan Karlsson, är både glad och tacksam att man förlängde med honom.
– Det är oerhört viktigt och bra för TFK att Daniel väljer att fortsätta sin tränarresa hos oss. Han är lyhörd, insiktsfull och ödmjuk inför uppgiften, vilket är viktiga egenskaper för utveckling. När nu Martin har lämnat föreningen, så kommer Daniel att ha en viktig roll i att se till att vårt spelsätt och träningsmetodik fortsätter att leva vidare och utvecklas inom vår tävlingsavdelning (herr, U19 och U17).

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera