Lagkaptenen: ”Vi ska fortsätta vara sjukt jobbiga att möta”

Lagkaptenen: ”Vi ska fortsätta vara sjukt jobbiga att möta”

INNEBANDY Nyårsfirande är över. Julmaten har sjunkit undan och det är dags att återgå till vardagen för Täby FC:s damer. Halva serien är spelad och Täby ligger på en tredje plats.
–Självklart hade man velat vara serieledare efter halva grundserien, säger Täbys lagkapten Jennifer Stålhult.

På torsdag är det åter dags för serielunket för innebandytjejerna i Täby FC. Detta efter att ha haft jul- och nyårsledigt sedan 17 december.

Halva serien är avverkad och Täby FC har en fin svit, 8 raka segrar, och återfinns på en tredje plats i tabellen.

– Självklart hade man velat vara serieledare efter halva grundserien men jag är nöjd med en 3:e plats i nuläget och vi hade många fina prestationer under förra halvan, säger Jennifer Stålhult, lagkapten i Täby FC och enligt forwarden finns det saker att jobba med rent lagmässigt.

– Vi jobbar ständigt med vår vinnarkultur, att se det som naturligt att vinna, att köra 110 % oavsett resultat och tid. Där har vi en bit kvar att gå men vi har tagit stora kliv denna säsongen.

Det känns som att serien är mer jämn i år. Håller du med?
– Jag har inte riktigt reflekterat över serien i helhet utan fokuserar mest på motståndet för dagen och jag tycker det är många lag som är otroligt starka men även lag som inte riktigt kommer upp i nivå.

Jobbiga att möta

Forwarden, som fanns i toppen av poängligan förra året, har inte kommit upp i samma nivå denna säsongen och återfinns på en 14:e plats med 10 mål och 12 assist.

– Det känns okej för egen del. Har inte riktigt kommit upp i samma nivå som förra säsongen men jag jobbar på det. Jag tycker det är som roligast när vi presterar som lag och då kommer ens egen prestation lite i andrahand.

Vad kan vi vänta oss av Täby FC de sista 13 sista grundseriematcher?
– Vi ska fortsätta nöta på och vara sjukt jobbiga att möta. Arbeta hårt i försvaret och spela en rolig innebandy.

 

Hemmamatchen, den 4 januari, mot Karlstad sänds på webben, Klicka HÄR.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Foto: ImageBlue/Keith Rönnberg

Kommentarer

Kommentera