Måltorkan över för Frej Täby

Måltorkan över för Frej Täby

SUPERETTAN Där tog måltorkan slut för Frej Täby – 2-0. Trots att Falkenberg var det spelförande laget, sett över 90 minuter, lyckades man göra de där målen som betyder mycket framöver.
– Jag är imponerad av spelarna efter våra motgångar, säger Bartosz Grzelak efter matchen.

Ett demolerat Frej Täby, sex spelare borta, gjorde entré på hemmaplanen Vikingavallen för att möta Falkenberg FF.

Det blev en första halvlek där gästerna tog tag i spelet och frejspelarna fick jaga bollen.

Joakim Runnemo hade den bästa chansen, en målvaktsretur, efter att Dida Rashidi fick på ett bra skott utanför straffområdet.
– Ambitionsnivån är hög i laget och jag är säker på att det kommer lossna när som helst, sade Bartosz Grzelak, huvudtränare, till Norrortssporten dagen innan matchen.

Han fick också rätt, för i andra kom så det efterlängtade målet. Och det var just Joakim Runnemo som fick göra det, som hade chansen i första. Då hade man spelat nästa 20 minuter av halvleken. Drygt tio minuter senare var det dags igen för Frej – att näta.
Denna gången var det efter att Jakob Glasberg slog ett inlägg och Lukas Sunesson var påpassligt med inne i straffområdet.
– Det är inte bara tre poäng för oss. Kunde varit lättare utmaning för oss än Falkenbergs FF, säger Bartosz Grzelak som vill att laget plockar fler poäng innan uppehållet.
– Vi ska försöka ta sex poäng på de fyra matcher som återstår innan sommaruppehållet.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera