Markus Odén: ”Måste höja nivån i allt vi gör”

Markus Odén: ”Måste höja nivån i allt vi gör”

ALLETTAN Det är tuffa tider för Väsby Hockey. I dagens bortamatch mot Vimmerby, var man med i nästan två perioder, 3-2 till Vimmerby, sedan trillade målen in och slutade med en 7–4-förlust.
      – Den korta förklaringen är att vi blev utarbetade, säger tränaren Markus Odén.

Det vill sig inte för Väsby hockey. Man har fortfarande inte plockat någon poäng – detta efter 7-4 förlusten mot Vimmerby under fredagskvällen.
– Nivån är högre i allettan och för att kunna ta poäng måste vi höja oss i allt vi gör. Det betyder, täcka fler skott, vara mer fysisk över hela banan samt åka mer skridskor. Man måste alltså tävla hårdare, skriver Markus Oden i ett sms till norrortssporten.

“Blev utarbetade”

Laget, som varit nära att plocka poäng mot både Visby och Huddinge, var både mål- och skottmässigt med fram till att drygt halva matchen var avverkad i bortamatchen mot Vimmerby. Då fick hemmalaget in 4-2 pucken och med dryga minuten kvar satte man även 5-2.

Väsby valde att byta ut Måns Johansson och sätta in Linus Ryttar i tredje. Vimmerby satte dock 6-2 och punkterade matchen.
– I kväll blev vi utarbetade. Det är den korta förklaringen. Mot Visby och Huddinge är vi tillräckligt bra för att ta poäng, skriver Markus Odén i ett sms.

Laget lyckades dock putsade till siffrorna till 7-4 och får nu ta nya tag när man, på söndag, möter HC Dalen, på hemmaplan.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera