Sjödin – joker för TFC – funnit slutspelsformen

Sjödin – joker för TFC – funnit slutspelsformen

SSL/SLUTSPEL De två första semifinalerna mellan Täby FC och KAIS Mora har varit målrika. Matilda Sjödin, som är en joker och en av Täbys målsniper, bidrog med tre mål senast. Totalt har det blivit nio poäng i detta slutspel från hennes klubba.
– Jag spelar på ett avslappnat sätt och med bra medspelare runt omkring mig, säger Sjödin till klubbens hemsida.

Semifinalerna mellan Täby FC och KAIS Mora kommer bli rysare in i det sista. Matilda Sjödin, som rehabiliterat sig från en skada under i stort sett hela grundserien, har börjat finna sin forna målform och är en joker för Täby FC.
– Grunden har varit bra rehabträning under de senare året som gjort mig fysisk stark vilket gör att jag spelar på ett avslappnat sätt och spelar med bra medspelare runt omkring mig också, säger Matilda Sjödin till klubbens hemsida om poängskörden och sin form i slutspelet.

Hon har gjort sig hemmastadd i Täbys andra femma under slutet av grundserien, där Malin Eriksson, Lisa Carlsson, Ranja Varli och Josefin Ulvhag varit hennes kedjekamrater. I semifinal 2 blev det lite ändringar på back uppsättning, då Elin Gillberg och Michelle Rydin fick gå in i stället för Eriksson och Carlsson.
– Jag tycker att det har fungerat väldigt bra i båda femmorna. Det är bra spelare allihop så oavsett hur vi ställer upp så känns det stabilt och tryggt, säger Sjödin som i andra semifinalen gjorde 3 mål.

En tuff semifinal

Tredje matchen väntar under morgondagen (läs tisdag). Matilda Sjödin vet vad som krävs för att gå hela vägen till final.
–Det kommer bli en tuff semifinal rak igenom dom matcherna som är kvar. Vi ska ta en match i taget och förhoppningsvis leder det till finalen i Globen.

Nedsläpp för matchen är 19:00 och sänds på Sportkanalen/Cmore

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
Foto: Keith Rönnberg/ImageBlue AB

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera