NHL- och SHL-meriterad forward klar för Wings

NHL- och SHL-meriterad forward klar för Wings

HOCKEYETTAN Wings HC Arlanda har varit på jakt efter en eller ett par nya spelare inför fortsättningsserien. Nu har Märstaklubben hittat en – och det är inte vilken spelare som helst, utan den förre Mora- och Brynäs-forwarden Pavel Brendl, skriver Märstaklubben i ett pressmeddelande

I förra veckan skrev vi om att Wings HC Arlanda är på spelarjakt inför fortsättningsserien efter tappen av forwardsduon Johan Beatty och Martin Hallin, som valt att trappa ned. 
       – Vi skulle behöva bredda ut truppen. Vi håller på att jobba med olika scenarion, för att få in lite mera bredd och spets. Men det är lättare sagt än gjort att hitta spelare så här dags, sade Wings-tränaren, Björn Lidström, då. 
       Nu har Märstaklubben hittat en. 
       I ett pressmeddelande meddelade Wings HC under fredagen att man gjort klart med den NHL-meriterade (Philadelphia Flyers, Carolina Hurricanes och Phoenix Coyotes) och förre Mora- och Brynäs-forwarden, Pavel Brendl. 
       – Det är förstås fantastiskt att få detta i lås. Pavel Brendl blir en tillgång inte bara för Wings utan för hela Hockeyettan. Även om Pavel blivit äldre och trappat ned så är han en mycket skicklig och sevärd spelare, säger Björn Lidström. 
       Klubbens ordförande, Johan Karlsson, säger så här om att man lyckats knyta en spelare som Pavel Brendl till sig: 
       – Björn har gjort ett fantastiskt jobb för att få detta i mål. Diskussionen inleddes faktiskt redan inför säsongen, men klubben valde då att avvakta. Därför är det extra kul att få kontraktet på plats nu, säger han.
       Den hårdskjutande tjecken är spelklar till på söndag när Wings HC Arlanda möter Hammarby hemma i Pinbackshallen i fortsättningsserien. 

Mikael Einarsson
Info@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera