Norrort

Norrort <3 Hockey-VM

Hockey-VM är inne på sin startsträcka samtidigt så pågår det stenhårda jobbet i norrort. Från sportcheferna på deras kontor ner till spelarna på löparbanan eller i gymmet. Samtidigt så representeras norrort i vårens VM.

Först var det SDE-tjejerna som spelade VM-hockey för Nederländerna. Nu får vi se två norrortskillar som spelar VM nere i Köln. NHL-forwarden William Karlsson har ett förflutet i Wings HC och är från Märsta. Samtidigt så har inte Solllentunasonen Niklas Svedberg, till vardags i KHL, anmälts för spel. Det är kul att se norrort producera på allra högsta nivå.

Work, work, work…

… För att citera Rihanna.
Och för at ta sig ut i världen krävs hårt jobb. Det är vad som väntar, och pågår, runt om i norrort. Sommarfysen är i fullgång för Division ett- och J20-lagen, samtidigt så ska just juniorerna bygga sina trupper och få ihop folk till nästa säsong. Sportcheferna och tränarna jobbar stenhårt för att få ihop allt till kommande säsong. Sollentunas J20 var nära SuperElit och Viggan ramlade ur. Där har vi skillnaderna. Vilka får chansen i “SHC”? Får Viggan ihop lag? Det är frågor vi fortsätter att ställa oss. Det får vi se helt enkelt. Vilka spelare blir klara då? Det kan ni läsa mer om HÄR.

Det blev kort idag men snart kommer betygssättning av lagens säsonger och så “Bloggen Awards” också, håll till godo!
Tack!

Svante Störlinge
Svante@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera