Norrortssporten fortsätter sända Täby FC:s matcher

Norrortssporten fortsätter sända Täby FC:s matcher

ÖVRIGT Ytterligare en säsong innebandysändningar. Norrortssporten och Täby FC har kommit överens om ett avtal för säsong 2017/18
–Det är tredje säsongen vi sköter deras sändningar, vilket är riktigt kul, säger Norrortssportens ansvarige Kenneth Andersson.

Norrortssporten har fått allt mer livesändningar på senaste tiden. Det har varit basket, ishockey, innebandy och just nu håller sändningsteamet på med fotbollssäsongen.
– Jo vi hjälper både Vasalund och Sollentuna i division 1 norra just nu. Det har varit riktigt kul att följa dessa två lag, säger ansvarige Kenneth Andersson.

Nu är vintersporterna på väg att starta upp sina säsongen och Norrortssportens sändningsteam tycker det känns kul men samtidigt kan det bli hektiska helger.
– Ja vi har i dagarna kommit överens om ett avtal med Täby FC:s damer och herrar den här säsongen också. Dessa två lag har vi följt under tre säsonger och det är en lite speciell relation man har till den klubben och dessa två lag, jämfört med de andra sändningarna vi gör, säger Kenneth Andersson som även avslöjar att det blir en del hockeysändningar.
–Ja det stämmer. Sollentuna HC har bokat upp fyra matcher under hösten. Att sända hockey är alltid roligt så vi får se vad som händer inom de närmast dagarna. Det skulle även vara roligt att sända lite handboll eller varför inte volleyboll. Vi har sändningsutrustning så vi kan sända två matcher samtidigt, vilket skulle var helt fantastiskt.

På senare tiden har det blivit allt mer populärt att sända sina matcher på webben.
– Visst är det så. Speciellt på de sociala medierna. Där har det blivit att allt fler klubbarna, via sina officiella konton, sänder sina hemmamatcher. Men det är inte samma sak som när vi gör en sändning, säger Kenneth Andersson

 

Redaktionen
info@norrortssporten.se

Foto:commons.wikimedia.com

Kommentarer

Kommentera