Norrortssporten producerar Väsbys allettanmatcher

Norrortssporten producerar Väsbys allettanmatcher

HOCKEY Norrortssporten och Väsby Hockey inleder på nytt ett samarbetet. Man kommer att producera deras hemmamatcher i allettanserien.
– Det känns kul att åter igen få kliva in i Vilundahallen och göra dessa matcher, säger Kenneth Andersson, ansvarig på Norrortssporten.

Hockeyettanserierna går in i sitt andra skede. En fortsättningsserie och Allettan Norra och södra ska spelas. Det börjar i mellandagarna.

Väsby Hockey, som blev det lag som tog sig till allettan, har nu inlett ett samarbete med Norrortssporten, som kommer att sända deras hemmamatcher under allettanserien.
– Det är kul med ett seriöst lokalt produktionsbolag som brinner för idrotten i Norrort. Vi har haft ett samarbete som varit bra sedan flera år bakåt. Kändes självklart för oss att fortsätta, säger Andreas Mindell, som jobbar på klubbens kansli.

Sänder hemmamatcherna

Det blir först 10 hemmamatcher, som sänds via Hockeyettanplay där man köper matcherna, med start den 30 december.
–Det ska bli en ära att få hjälpa klubben med detta, då vi har förnyat vår utrustning och grafik, där vi kan ha flera kameror inkopplade samtidigt. Men vi börjar med en 1-kameraproduktion, så får vi se längre fram. Vi gör detta framför allt för att fler ska kunna få möjlighet att se de framtida hockeystjärnorna, säger Kenneth Andersson, ansvarig utgivare på Norrortssporten.

publicerat 2018-12-18

/Norrortssporten
sporten@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera