Norrortssporten tar pulsen på Norrortslagen

Norrortssporten tar pulsen på Norrortslagen

ISHOCKEY; Imorgon släpps pucken på allvar och säsongen 2016-17 är äntligen här. Försäsongen är avklarad och det är nu som allvaret börjar. Vi på Norrortssporten tog därför pulsen på tränarna inför premiären. 

Karl-Johan Klint – Vallentuna VBK

–Det ska bli kul att äntligen komma igång på riktigt. Lite svårt att säga var vi egentligen står men vi är väl förberedda. Vi har tränat på bra och har en bra grund i spelet.

–Vi har haft en del problem med att producera mål framåt på försäsongen men hoppas det ska släppa nu. Kristoffer Lundqvist är fortfarande skadad men vi hoppas han kan gå på is om någon vecka samt Gabriel Munk som är sjuk saknas i premiären.

 

Mikael Erdtman – Sollentuna detalj2

–Känslan är bra hos oss. Vi har tränat på riktigt bra den senaste veckan Det kommer att bli en tuff uppgift men samtidigt en kul utmaning. Förhoppningsvis kommer det att vara mycket folk på läktaren Vi kommer mycket väl förberedda

I Sollentuna saknas Ludwig Ekman som är sjuk samt Jonathan Skoglund och Joel Norén som båda är skadade.

 

Markus Odén – Väsby vlogga

–Vi är väl förberedda. Vi har tränat stenhårt sedan mitten av april. Vi har tränat på bra under veckan  och har en helt skadefri trupp förutom målvakten Linus Ryttar. Valbo har gjort det bra på försäsongen och det kommer att bli en tuff match. Det ska bli riktigt kul att komma igång nu.

I Väsby saknas skadade målvakten Linus Ryttar som förväntas vara tillbaka i oktober

 

Björn Lidström – Wings Arlandafallbackimg_4968200

–Det ska bli jättekul att komma igång. Vi vill tävla och känna på hur vi står. Det ska bli riktigt kul med derby direkt i premiären och att få gå in i en ny fas med tävlingsmatcher.

–Det ska också bli intressant att se var våra spelare klarar den här biten  och vilka som kliver fram. Vi har gjort framsteg hela tiden och ska försöka bjuda till i morgon.

Wings har inga skador eller sjukdomar som stör utan samtliga spelare är tillgängliga.

 

Bosse Andersson

bosse@norrortssporten.se 

 

Kommentarer

Kommentera