OM NORRORTSSPORTEN.SE

Norrortssporten.se rapporterar om de senaste begivenheterna, om de mest intressanta ämnena som berör sporten i norrort (Danderyd, Sollentuna, Upplands Väsby, Vallentuna, Täby samt Österåker och Vaxholm).   Sajten riktar sig till en allmänhet som vill veta mer om vad som pågår i sportens värld. Det vill säga till de som vill hänga med och kanske till och med bli mer delaktiga.

Är du själv nyfiken så rekommenderar vi att du redan nu klickar in på norrortssporten.se och studerar vad som finns och vad som är att vänta. Om du känner att du har någonting att bidra med, eller någonting att samarbeta kring som kan göra vår verksamhet bättre och mer beständig, så får du gärna höra av dig till oss.

MAIL: sporten@norrortssporten.se

 

All text som publiceras på norrortssporten.se är skyddad enligt upphovsrättslagen. Vill ni ta citat från artiklarna skall källan anges i texten. 

Det samma gäller bilderna. Vill ni publicera en bild på webbsidan ange källan ”Foto: norrortssporten.se” samt länkar till hemsidan,  i fototexten.

Bilder där någon annan står angiven som fotograf, skickar ni ett mail till, sporten@norrortssporten.se och frågor om det är ok att ta bild.

 

Tipstelefon: 0723-141400

Njut av läsningen.

Med vänliga hälsningar,

Redaktionen på norrortssporten.se!

 

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Ämne

Ditt meddelande