Östlund förtegen om vilken klubb det handlar om

Östlund förtegen om vilken klubb det handlar om

HANDBOLL 2018 har inletts i succéartad stil för Skånelas herrar. Lägg där till att ena tränare, Jimmy Karlsson, nyligen förlängt. När det gäller den andre, Jesper Östlund, är detta mer oklart.

– Jag har bestämt mig men inget jag kommenterar i dags läget, säger Jesper Östlund

I dagarna har handbollsnyheten om att Skånelas ena tränartalang, Jesper Östlund, 27, skulle varit aktuell för IFK Skövde. Det var Skövde Nyheter som var först med att skriva om det, och Östlund bekräftade uppgifterna för tidningen.

–Det stämmer att jag har varit i kontakt med Skövde men innan det kom till några längre diskussioner så sa jag att jag kommer vara tränare i en annan förening, sa den 27-årige tränartalangen till den västgötska tidningen, som ändå var smickrad över förfrågan.

–”Jag är ödmjuk och tacksam för att Skövde kontaktade mig och önskar dom all lycka i fortsatta tränarrekryteringsarbetet”, twittrade tränartalangen ut på sitt twitterkonto.

Nära vänner

Och vilken klubb det blir vill han inte uppge i nu läget.
–Det är inget jag kommenterar. Det blir offentligt om några dagar så du får vänta och se, säger Östlund som trivs riktigt bra med tränarkollegan Jimmy Karlsson som förlängde med Skånela för en tid sedan.

–Superbra. Vi är nära vänner och har verkligen tydliga roller. Jimmy har det övergripande ansvaret och om anfallet. Medan jag ansvarar över försvarsspelet.

Laget har nu alla chanser att ta sig till ett kommande kval.

–Vi ska göra allt för att nå detta kval. De återstående sju omgångarna ska bli otroligt roliga att spela. Vore kul att avsluta säsongen på ett bra sätt, avslutar Jesper Östlund.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Foto: Arkiv/Mikael Einarsson

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera