Pereira vill stanna i AIK: “Trivs jättebra här”

Pereira vill stanna i AIK: “Trivs jättebra här”

Superettan. Alessandro Pereira, 33, lånades ut från AFC United till AIK och spelade hela säsongen med Solna-klubben. Nu vill brassen stanna permanent i “Gnaget”.
– Det är klart jag vill stanna. Det här är en storklubb, säger vänsterbacken.

Det var inför den gångna säsongen som Athletic FC United lånade ut vänsterbacken Alessandro Silva Pereira till AIK. Låneavtalet gällde till den 31:a juli, men förlängdes i somras till resten utav säsongen. Nu går låneavtalet ut igen, och om det blir någon mer fortsättning i gulsvart återstår att se.

– Jag vet inte, det är bara Gud som vet, säger Pereira till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Jag har inte pratat med AIK. Det är min agent som har koll på min situation, han sköter allt, säger brassen som gärna ser att han får vara kvar i klubben:

”Trivs jättebra här”

– Det är klart att jag vill stanna. Det här är en storklubb, och det är en ära att spela för AIK. Jag trivs jättebra här, säger 33-åringen som gjorde två mål på nitton matcher och var med att föra Solna-klubben till en tredjeplats i Allsvenskan.

– Jag är nöjd med vad jag visat upp här, säger vänsterbacken Alessandro Pereira.

AFC United slutade på en åttondeplats i Superettan.

Mikael Einarsson
mikael@norrortssporten.se
Twitter: @Norrortssporten

Kommentarer

Kommentera