Brwa Pishdari – räddade poäng för Sollentuna FK

Brwa Pishdari – räddade poäng för Sollentuna FK

FOTBOLL I bagaget hade Sollentuna FK klivit av två raka matcher mållösa. Det blev ändring på detta när Örebrogänget BK Forward var på besök. Matchen slutade 1-1.

Sollentuna FK:s inledning av säsongen har utryckligen varit lite berg- och dalbana. I de två senaste matcher hade laget inte lyckats spräcka målnollan. När BK Forward var på besök, på Sollentunavallen, vill man få slut på måltorkan.

Men det började inte speciellt övertygande. Gästerna tog kommandot dock utan att skapa några direkta farliga situationer.

Sollentuna FK tvingades till ett byte redan i matchminut 20. Då Anton Thelanders axel inte höll.

Sällan kommer en olycka ensam. För i matchminut 36 skulle Forward ta ledningen i matchen. Efter en kort hörna och inlägg nickades bollen in bakom Jonas Olsson. Målet blev det enda i första halvleken.

Måltorka skulle spräckas

I andra kom hemmalaget ut som ett nytt lag. Man förde matchen på ett annat sätt och skapade målchanser. Den där måltorka skulle spräckas. I matchminut 70 fick Brwa Pishdari bollen perfekt serverad utanför straffområdet. Tog några kliv in och sköt bollen i bortre hörnet, otagbart för motståndarmålvakten och kvitteringen var ett faktum.

Sollentuna ville gå av som ett vinnarlag och skapade flertalet chanser, men det blev delad pott mellan dessa två lagen.
Poängen för SFK innebar att man tog tillfälligt några kliv upp i tabellen, då laget har en match mer spelad.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
Foto: Kenneth Andersson

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Highlights från ettanplay.se

Kommentarer

Kommentera