Plavsic och Blomquist lämnar Frej

Plavsic och Blomquist lämnar Frej

Frej Täby gör en del förändringar i truppen till nästa år. Sasa Plavsic och Joakim Blomquist blir de två första spelarna som får lämna truppen enligt klubbens hemsida.

Knappt en månad efter att Frej Täby gjort klart för ytterligare ett år i Superettan kommer spelarförändringar. Det blir, som norrortssporten skrev tidigare, Sasa Plavsic, 26, som lämnar truppen efter första säsongen i Superettan.

– Sasa har gjort många betydelsefulla insatser hos oss men senaste säsongen har hans speltid blivit begränsad. Därför har vi enats om att han ska söka nästa utmaning på annat håll. Jag vill verkligen berömma. Sasa för den fantastiskt professionella attityd han har till sin fotboll. Oavsett om det
har varit träning, U21 match eller seriematch så har han gett allt och därmed också höjt sin omgivning, skriver tränaren Bartosz Grzelak om Plavsic.

Men Plavsic får också sällskap av mittfältaren Joakim Blomquist, 29.

– Jocke är den spelaren i truppen som har varit med den långa vägen från vårt första år i division 1. Det året sköt han oss kvar i ettan och vi hade förmodligen inte varit där vi är idag utan hans insatser den säsongen. Senaste året har dock inneburit väldigt lite speltid för Jocke men han har slitit på prestigelöst och gett sitt bästa på varje träning. Han har varit en viktig spelare för vår trupp både på och utanför fotbollsplanen, säger Grzelak om 29-åringen.

Båda spelarna har fått begränsad speltid under den gångna säsongen.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
Twitter: @Norrrortssporten

Kommentarer

Kommentera