Åskväder på “Vallen” när Sollentuna tappade poäng

Åskväder på “Vallen” när Sollentuna tappade poäng

Division 2. På ett åskhotat Sollentunavallen möttes serieledande Sollentuna FK och Skiljebo SK. En match som hotades att bli framflyttad kunde spelas – men trots Sollentunaledning i halvtid så tvingas de båda lagen dela på poängen.

 

Regnskurar och åska var det som vädrets makter bjöd på inför matchen mellan Sollentuna FK och Skiljebo SK.  Det var serieledande Sollentuna mot tabellfemman Skiljebo – ett Skiljebo som sakta men säkert klättrar i tabellen.

På en regnblöt plan sätter Mikael Thorstensson ledningsmålet för Sollentuna, 1-0 står sig även halvleken ut.

 

– Vi får springa mycket under första halvlek, vi pratade i halvtid om att få ordning på de bitarna men vi var för trötta för att ta vara på våra lägen, säger huvudtränare Christer Mattiasson till Norrortssporten.

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

I det senaste mötet lagen emellan tappade Sollentuna sin 3-1-ledning i slutminuterna av matchen – även denna gång blir man av med sin ledning och tvingas dela broderligt på tre oerhört viktiga poäng.  Dagens andra mål görs nämligen av Skiljebo – Västeråslaget lyckas tillslut efter fint spel spräcka nollan och spika slutresultatet 1-1.

 

– Dom är spelskickliga, otroligt spelskickliga. De spelar ett spel som ingen annan gör i serien. Vi gör dessutom ingen toppenmatch rent offensivt så en poäng får vi vara nöjda med – för det här var ett bra fotbollslag, avslutar Mattiasson 

 

Inför ett fåtal människor på “Vallen” åker Sollentuna på sitt fjärde poängtapp denna säsongen. Man ligger dock kvar på en ensam serieledning inför nästa omgång – en hemmamatch mot bottenlaget Boo FK.

 

Egil Gustafsson

Kommentarer

Kommentera