Riddez: “Få en bättre placering än förra året”

Riddez: “Få en bättre placering än förra året”

FOTBOLL/FÖRSÄSONG. På lördag inleder IK Frej försäsongen med match borta mot Brommapojkarna på Grimsta Ip. Assisterande tränare Joel Riddez säger sig vara förväntansfull.
– Resultatet är inte det första vi tänker på men det är klart man vill se en bra prestation.


Som nykomlingar lyckades IK Frej hålla sig kvar i Superettan 2015 efter två dramatiska kvalmatcher mot Akropolis. Sedan dess har mycket hänt i truppen, nio spelare har lämnat och fem stycken nya har kommit in. På lördag inleder Täby laget äntligen säsongen med årets första match borta mot divison 1 laget Brommapojkarna.

– Otroligt roligt att komma igång igen. Det var längesen vi spelade match så resultatet är inte det första vi tänker på men det är klart man vill se en bra prestation. Framförallt vill vi se att vi ligger bra till fysiskt och att vi orkar spela 90 minuter inför Svenska cupen, säger Joel Riddez till Norrortssporten.

Matchen mot IF Brommapojkarna är den första och enda inför cupen mötet mot Halmstad BK den 20 Februari. Därför är det troligtvis den tänkta startelvan där som även ställer upp nu.

“Många kommer få speltid mot BP men samtidigt måste vi förbereda oss inför cupen på bästa möjliga sätt med tilltänka spelare”

På frågan om förväntningar inför Superettan 2016 säger han.

–Vi vill höja oss ett snäpp och få en bättre placering än förra året, förhoppningsvis hamna på övre halvan i tabellen, säger Riddez.

Gustav Isberg
gustav@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera