Rotebro IS IBK förändrar i ledarstaben

Rotebro IS IBK förändrar i ledarstaben

INNEBANDY. Det tog klivet upp i finrummet till säsong 2016/17. Nu gör Rotebro IS IBK lite förändringar i ledarstaben.

Rotebro IS IBK tror knapp själva att det är sant. Under sju säsonger har laget klättra i seriesystem – från div 5 till Allsvenskan. Nu har man tillsatt varsin sportchef i herr- och damlag.
– Tror allt är sagt och skrivet. helt makalöst! En riktig ”Åshöjdens BK” historia, för bra för att vara sann. Och det som jag anser vara än roligare är att gruppen verkligen gör det för varandra, vi har fått ihop en riktigt bra mix av människor som verkligen levererar tillsammans, säger Jesper Ärlerud tidigar ordförande nu sportchef för herrlaget, till klubbens hemsida.

Arbete att få till en stabil och bra trupp pågår förfullt, men man vill inte gå ut med några namn ännu.
– Som jag sa innan, arbetet pågår. Väljer att svara som sportchefer brukar göra, ingen kommentar, säger Ärelund och tillägger:
– Det arbetet som jag har börjat med är spelarkontrakt, och det tar sin lilla tid, vill ju att det ska bli rätt från början. Sedan måste budgetarbetet klargöras, vi har en hel del utmaningar framför oss. Mitt viktigaste arbete anser jag vara att befästa den ideologi som vi har i truppen/föreningen, att en grupps dynamik är A och O om en grupp ska fungera tillsammans. Vad jag menar med det är att se till så vi alla förstår vikten av att ev. värvningar sker med försiktighet och ansvarsfullt.

 

blogglogga-kenneth1

 

Kommentarer

Kommentera