Rotebro IS IBK värvar spelare från seriekonkurrent

Rotebro IS IBK värvar spelare från seriekonkurrent

INNEBANDY Det läggs pusselbit efter pusselbit i innebandylagen. Sollentunaklubben Rotebro IS IBK är en av många klubbar i norrort som ser över sin trupp till kommande säsong. De senaste dagarna har man värvat två spelare från seriekonkurrent Bele Barkarby.

Juni och sommaren har redan varit här i några veckor. Men säsongen för innebandyn är drygt tre månader bort. I september drar serierna i gång på allvar och då ska truppen vara redo.
Rotebro IS IBK har under de senaste dagarna lagt två pusselbitar till herrtruppen. Man har värvat in spelare från seriekonkurrent Bele Barkarby – Gustav Lindström, 19, och Erik Bengtsson, 20.

–Det känns skönt att vara hemma igen efter en rolig säsong med Bele Barkaby. Just nu är jag riktigt taggad på att den nya säsongen ska dra igång, säger Gustav Lindström till klubbens hemsida om att vara tillbaka i Rotebrotröjan och ska gör allt för att ta en plats i laget.
– Först och främst handlar det om att ta en plats i laget, därefter försöka bidra offensivt och defensivt. Däremot kommer lagets mål i första hand där det är att ta oss till kval som gäller.

Producera poäng

I Erik Bengtsson fall var det framförallt att utvecklas vidare som innebandyspelare som gjorde att han valde Rotebro.
– Rotebro verkar en bra förening med höga ambitioner. Har fått en bra känsla av laget och tror jag kan utvecklas som innebandyspelare, säger 20-åringen och vill vara med att bidra till många poäng för klubben.

–Mina mål nästa säsong är att först och främst och producera poäng och hjälpa laget nå bästa möjliga resultat. Hoppas även kunna ta en topp 10 placering i poängligan.

 

 

 

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera