Sabetkar och Holm lämnar – signerat för Superettanklubb

Sabetkar och Holm lämnar – signerat för Superettanklubb

FOTBOLL Lagkaptenen Sabetkar och forwarden Holm  i Sollentuna FK lämnar klubben. Sean Sabetkar har haft flertalet ögon på sig under den gångna säsongen – nu är han tillsammans med Holm klar för Västerås SK FK som är nya i Superettan.
–Hoppas på en fortsatt fin utveckling i en miljö med riktigt bra fotbollsspelare och fans, skriver Sean Sabetkar på sitt twitterkonto.

Sean Sabetkar har haft en bra säsong i Sollentuna FK. Detta har fått upp ögonen av andra lag. Nu lämnar han lagkaptensbindeln och klubben för att prova lyckan i Västerås SK FK som tagit klivet upp i superettan till kommande säsong.

–Jag vill tacka alla lagkamrater, alla runtomkring klubben och i synnerhet tränarna Kitten (Christer Mattiasson) och Rebaz för förtroendet ni givit mig detta år. Ser fram emot nya äventyr där jag tror och hoppas på en fortsatt fin utveckling i en miljö med riktigt bra fotbollsspelare och fans, skriver Sean Sabetkar på sitt twitterkonto.

Detta gäller också lagkamraten Samuel Holm, som går samma väg.
– Ser fram emot två otroligt spännande år med VSK! Är väldigt exalterad över att få representera denna fina, anrika klubb. Nu gasar vi mot ett riktigt bra 2019, skriver forwarden på sitt twitterkonto

Kommentarer

Kommentera