Säsongen är över för Viggan – trots storseger i sista omgången

Säsongen är över för Viggan – trots storseger i sista omgången

ALLTVÅAN Viggbyholms IK gjorde det man skulle och besegrade IFK Tumba på hemmais i den sista omgången. Samtidigt vann tabellfyran, Göta Traneberg, över Eskilstuna Linden och knep därmed play off-platsen. Det innebär att säsongen är över för Viggan Hockey. 

I kväll spelades den sista omgången i alltvåan östra.
     För Viggbyholms IK:s del var det bara seger som gällde. Samtidigt var Täbylaget tvungen att sätta sitt hopp till att Eskilstuna skulle besegra Göta Traneberg i Stora Mossen, för att Viggan skulle ha en chans att knipa play off-platsen.
     Nu gjorde norrortsgänget sin del och besegrade nästjumbon IFK Tumba med klara 8-3 hemma i Jägholmshallen. Fyra av de åtta målen stod målsprutan, Patrick Nordström (bilden), för och totalt landade forwarden på 18 mål, och med de vann han skytteligan i alltvåan östra.
     För Viggans del var det bara till att hoppas på att Eskilstuna skulle göra sitt jobb. Nu gjorde sörmlänningarna inte det, utan Göta Traneberg vann till slut med 5-3 och knep play off-platsen, och därmed står det klart att Viggan Hockey slutar på en femte plats i alltvåan, som betyder att säsongen är över.

Norrortssporten
info@norrortssporten.se
Foto: Kenneth Andersson

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera