SDE:s djupa formsvacka vill inte släppa

SDE:s djupa formsvacka vill inte släppa

HOCKEY SDE har mycket att fundera på. Det blev en inspelad poäng under november. När man gjorde entré 1:a december i hemmaborgen fick man tre perioder senare kliva av som förlorare igen – 2-5 mot HV 71.

En inspelad poäng på sex matcher. November blev en riktig dyster månad för SDE. December skulle inte börja bättre än november slutade. Jönköpingslaget HV 71, som befann sig på en femte plats i tabellen, kom på besök till Enebybergshallen under lördagseftermiddagen.

Lagen har mötts två gånger tidigare och då har HV klivit av som segrar, 2-4 och 4-0.
SDE hade revanschlusta och gjorde en bra första period, där man sköt 12 skott på mål och en puck trilla in. Dessvärre fick gästerna pucken på mål 13 gånger och tre av dem gick bakom Sofia Reideborn i SDE-målet.

Sjunde raka förlusten

Det blev en mållös andra period där HV ökade trycket på Reideborn, som stod emot. I tredje blev det för mycket och HV utökade sin ledningen till både 1-4 och 1-5. SDE:s Amanda Titus putsade till slutsiffrorna till 2-5. Men formsvackan håller i sig och detta var SDE:s sjunde raka förlusten, men laget ligger fortsatt på en nionde plats – sju poäng bakom AIK, dock med tre matcher mer spelade.

publicerat 2018-12-01

MATCHFAKTA
SDE – HV 71 2-5 (1-3,0-0,1-2)
SDE:s mål: Kayleigh Hamers, Amanda Titus

Kommentarer

Kommentera