Seriepremiär för VBK – tufft motstånd direkt

Seriepremiär för VBK – tufft motstånd direkt

FOTBOLL Då ska även division 3 fotbollen dra igång. Vallentuna BK har bytt från östra till norra serien. I seriepremiären väntar tufft motstånd direkt – Västerås IK – på hemmaplan.

Våren har drigt in fortare än någonsin. Det är dags att sparka igång fotbollen i division 3. Vallentuna BK har bytt östra mot norra och det råder stor konkurrens i årets trupp.
–Konkurrensen är betydligt större i år än tidigare säsonger. Vi har fått behålla många spelare och kryddat med lite nyförvärv, sade Pontus Johansson, assisterade tränare i en intervju med norrortssporten.

Om ett par timmar (klockan14:00) är det avspark för Vallentuna BK, på deras hemmaplan, då Västerås IK står på andra sidan planhalvan. Ett tufft motstånd där man får en bra värdemätning på vad man står. Enligt ledarstaben ska man vara redo och dessutom har ett något annorlunda tänk i år.
– Det blåser lite nya vindar i VBK och det är tankesättet vi vill spela fotboll på, som är den stora skillnaden jämfört med förra året, sade assisterande tränaren Pontus Johansson.

Oddset – Vallentuna favoriter

Ser man till oddsen så är Vallentuna favoriter. Men premiär är alltid en premiär. Ledarstaben har ändå haft tid att kunna scoutat de nya lagen man ska möta denna säsongen.
–Det har kostat mycket tid för oss men vi har scoutat dessa lag. Det känns riktigt kul att möta lite nytt. Min personliga åsikt är att Upplandslagen är mer svårspelade när de är på hemmaplan. Sedan spelar de flesta av dessa lag på konstgräsplaner.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
Foto: Arkiv – Timo Peter Grönlund

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera