Sollentuna FK stal en poäng av topplaget Akropolis

Sollentuna FK stal en poäng av topplaget Akropolis

FOTBOLL Logiskt eller inte. Men Sollentuna FK krigade till sig en poäng, när man spelade 1-1 mot tabellfemman Akropolis.
– Över 90 minuter är de bättre, men vi är alla gånger värda en pinne, säger huvudtränare Christer Mattiasson till lokaltidningen Vi i Sollentuna.

Sollentuna FK:s självförtroende har liksom lagets resultat varit en berg- och dalbana, vilket också varit påtaglig i truppen.
–När man förlorar åker självförtroendet ner. Jag märkte i söndags, efter hemmasegern mot Nyköping, att det var mer positivt i gruppen efter vinsten. Det här är något att bygga på och jag tycker att vi ligger i bättre defensiva positioner nu än tidigare, säger tränare Christer Mattiasson, till lokaltidningen Vi i Sollentuna,

Poängmässigt bra

I matchen mot Akroplolis, som spelades på nationaldagen, gick detta självförtroende upp ytterligare en hel del då man plockade poäng mot topplaget och hemmastarka Akropolis. Detta efter att Kalle Ramsell tryckte dit ledningsmålet i första halvlek.
– Ja, det var ett väldigt vackert spelmål från oss. Akropolis rörde inte bollen från det att Jonas (Olsson) skickade ut bollen, berättade Kalle Ramsell själv om målet, till tidiningen Vi i Sollentuna, där Akropolis gjorde 1-1 innan halvleken var över, som också blev slutresultatet.
– Poängmässigt bra för oss. AIF är bra hemma och en poäng är bra borta på Spånga IP, tillade Ramsell.

 

 

 

 

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera