Skånela Dam inför lördagens Allsvenska premiär

Skånela Dam inför lördagens Allsvenska premiär

I morgon lördag är det dags för Skånelas Damer att göra Allsvensk seriepremiär. Skånela beger sig ner till Torslanda och vi på Norrortssporten tog pulsen på tränaren Fredrik Söderberg. 

-Det ser riktigt bra ut för våran del. Alla är tillgängliga för spel. Vi har haft en bra träningsvecka då hela truppen kunnat vara med. Vi har haft en del problem med skador och sjukdomar under försäsongen och bara haft fullt lag under en match. I övrigt tycker jag att vi gjort en riktigt bra försäsong och där flera spelare klivit fram när andra saknats och visat att dem vill vara med och slåss om en plats i startuppställningen.dscn1275-2

Torslanda på bortaplan i premiären blir en tuff motståndare. Vi måste vara fokuserade på uppgiften och varje poäng är viktig. Dessutom är det viktigt att vi får en bra start på säsongen. Vi kom på en sjätte plats ifjol men målsättningen i år helt klart är en topp fyra placering vilket betyder att vi får vara med och spela kval till SHE. (Svensk Handboll Elit) säger Skånelas tränare Fredrik Söderberg till Norrortssporten.  

Bosse Andersson 

bosse@norrortssporten.se 

Kommentarer

Kommentera