Skånela fortsätter jakten på en plats i SHE

Skånela fortsätter jakten på en plats i SHE

HANDBOLL: Imorgon på annandagen har Skånela chansen att säkra en plats i damernas högsta liga SHE nästa säsong då match två i bäst av tre avgörs i Eslöv.

Skånela vann match ett på hemmaplan med 29-24 och har nu satt ordentligt med press på Eslöv i kvalet till SHE. Allt avgörs över tre matcher och i morgon kan därmed Skånela säkra en plats där till hösten. Kan laget spela som man gjorde hemma i Vikingahallen eller komma upp i en nivå närd det spelet så är chanserna goda.

Inga skador eller sjukdomar i truppen 

-Vi har tränat på bra under veckan och hade idag ett sista pass i förberedelserna innan vi sätter oss på bussen ner till Eslöv i morgon. Det har sett riktigt bra ut på träningarna och vi har inga skador eller sjukdomar i truppen. Eslöv kommer från en högre serie och har hemmamatch och får räknas som favorit.

All press ligger på Eslöv

-Vi har allt att vinna och kan spela på den 1-0 ledning vi skaffat oss. All press ligger på dem nu. För oss gäller det att visa upp samma disciplin som hemma och göra vårat jobb, sen får vi se hur långt det räcker säger Skånelas tränare Fredrik “Chippen” Söderberg till Norrortssporten. En buss med ca 30-35 fans kommer att åka ner och stödja laget på plats.

Matchen börjar klockan 15,00 och kan följas live här 

Bosse Andersson 

Foto Bosse Andersson / Arkivbild 

bosse@norrortssporten.se 

 

 

Kommentarer

Kommentera