Skånela HJ utslagna ur USM

Skånela HJ utslagna ur USM

HANDBOLL Det blir inget fortsatt spel för Skånelas herrjuniorer i USM Det tog slut när grupp 1 i steg 3 av 5 spelades i Vikingahallen i Märsta under helgen.

Efter de inledande två förlusterna på lördagen mot Lindesberg och Kristianstad så var utgångsläget inte det bästa för Skånelas HJ inför dagens matcher. Skånela gjorde dock sitt och vann båda sina matcher men det räckte inte till fortsatt spel i USM.

Gustav Näslund svarade för hela 38 mål på 4 matcher i helgen. Foto Bosse Andersson

En tredje plats blev det till slut och inte helt oväntat blev det de två favoritlagen Kristianstad och Lindesberg som tog sig vidare till steg 4.

-Jag är trots allt mycket nöjd med hur vi genomfört helgen. Killarna har gjort det riktigt bra och man kan inte begära mer. Vi var lite kort på folk och hade ett par killar födda 00 med i laget. Så jag är mycket nöjd  med helgen.

-Jag visste att både Kristianstad och LIF Lindesberg skulle bli oerhört tuffa att möta. De var både större och bättre än oss. Dessutom har flera av dem spelat på Div 1 nivå. Så jag  är inte ett dugg förvånad att de två lagen går vidare säger tränaren Viktor Björlund till Norrortssporten.

Matchfakta söndag 

Skånela IF-Skara HK 33-26 (17-11)

Målskyttar Skånela Gustav Näslund 10, Karl Dahlqvist 7, Hampus Söderman 5, Jonatan Ringbom 2, Simon Lindberg 2, Osama Chichi 1, William Zetterlund 1.

 

Skånela IF- Halmstad HF 25-24 (12-11) 

Målskyttar Skånela Gustav Näslund 14, Osama Chichi 4, Alexander Stenklyft 3, Jonathan Ringbom 2, Karl Dalqvist 1, Hampus Söderman 1,

 

Bosse Andersson 

Foto Bosse Andersson 

bosse@norrortssporten.se 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera