Skånela IF värvar mitt-6:a från seriekonkurrent

Skånela IF värvar mitt-6:a från seriekonkurrent

HANDBOLL Skånela IF var sånär att gå till kvalspel för högsta serien, Handbollsligan. Men man snubblade på målsnöret. Nu byggs laget för att nå detta kval till kommande säsong och ny mitt-6:a värvas in.

Efter en sämre höst gjorde Skånela IF den i särklass bästa våren av alla lag i handbollsallsvenskan. Man kröp allt närmare topplagen och när grundserien avslutades var Märstalaget bara två poäng ifrån ett kval till högsta serien.

Nu pågår lagbygget för spela om en plats till Handbollsligan. Flera kontraktsförlängningar har gjort och i dagarna gjorde man klart med en mitt 6:a från seriekonkurrent Tyresö Handboll – Erik Östling.

–Jag är mycket glad och nöjd att Erik väljer att spela med oss de närmsta 2 åren. Erik har varit en av de allra jobbigaste m6orna att ha som motståndare i de senaste årens allsvenska. Det känns skönt att ha honom på min sida nu. Hans riktiga spets ligger i det offensiva spelet där han är tung och duktig i sitt spärrspel där han både är farlig själv och även i samarbetet med 9m-spelarna, säger Jimmy Karlsson till klubbens hemsida.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Foto: Arkiv/Timo Peter Grönlund

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera