Skånela tog första segern under 2018

Skånela tog första segern under 2018

HANDBOLL Skånela IF har tagit sin första seger under 2018. Den kom under lördagen när Märstalaget besegrade GT Söder på bortaplan med 23-19. 

På det femte försöket tog Skånela IF sin första seger i Damallsvenskan under det nya året. Den kom på lördagen när Märstalaget besegrade GT Söder med 23-19 (14-11) på bortaplan. 

Segern var inte bara den första under 2018, det var också den första segern sedan den 19 november förra året, när Skånela, precis som den här gången, besegrade Stockholmskollegan, GT Söder, med 24-18 hemma i Vikingahallen. 

Nu väntar ett två veckor lång speluppehåll. Nästa match spelas inte förrän den 18 februari, när Eskilstuna Guif kommer på besök till Märsta och Vikingahallen. 

Under lördagen gick norrortsgänget även ut med på sin hemsida och meddelade att Robert Zetterqvist stärker upp organisationen kring damlaget. 

Robbans roll är operativ och går bl a ut på att bistå seniorlagens ledare i spelarrekrytering, planering av försäsong med läger och turneringar“, skriver klubben på sin sajt

Skånelas målskyttar: 
Moa Andersson 9, Veronica Wislander 5, Cornelia Küller 
3, Anna Nygårds, Sofia Eriksson, Emma Persson, Fanny Küller, Martina Wedin Ohlsson, Maja Wiklund. 

Mikael Einarsson
info@norrortssporten.se 
Foto: Mikael Einarsson (arkivbild) 

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera