Skånela värvar från div 2-klubben Rosersbergs IK

Skånela värvar från div 2-klubben Rosersbergs IK

HANDBOLL Lagbygget har sin stilla gång för Skånelas damer. Nästa spelare in blir – från division 2-klubben Rosersbergs IK – Jonna Lindgren.
– Hon har de egenskaper som behövs för att bli väldigt bra, framför allt med sin snabbhet som kommer passa in väl i vår spelidé, skriver klubben på sin officiella hemsida om sitt nya tillskott.

Skånela IF bygger vidare – nästa spelare att signera för Märstagänget blir – Jonna Lindgren. Hon kommer närmast från division 2-klubben Rosersbergs IK där hon spelade på olika positioner. Men i Skånela har man en tydlig idé om vart hon ska finna sig som bäst.

–Vi är väldigt glada över att Jonna valt att ta klivet över till oss. Hon har genom åren fått spela på en rad olika positioner, men hos oss så kommer hon att spela på vänster 6. Hon har de egenskaper som behövs för att bli väldigt bra, framför allt med sin snabbhet som kommer passa in väl i vår spelidé. Jonna är även en duktig försvarsspelare som vi kan använda i fler tänkbara roller och positioner, skriver klubben på sin hemsida.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Foto: Skånela IF:s hemsida.

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera