Skånelas skyttedrottning förlänger kontraktet

Skånelas skyttedrottning förlänger kontraktet

HANDBOLL Värvningsprocessen för Skånelas damer börjar bli klart. Lagets skyttedrottning Moa Andersson valde att förlänga med klubben och nu återstår att värva ytterligare en målvakt till kommande säsong.
– Vi har en bredare trupp än vi haft på flera år, konkurrens kommer utveckla alla spelare, samt att vi fått behålla de nyckelspelare vi önskat, säger Hasse Jusslin till klubbens hemsida.

Herrlaget i Skånela har varit klart sedan en tid tillbaka. Nu läggs även en av de sista pusselbitarna i deras damlag. Det är lagets skyttedrottning, Moa Andersson, som valt att förlänga sitt kontrakt, vilket mottogs med stor glädje av ledarstaben.
– Det är såklart väldigt glädjande att Moa bestämt sig för att förlänga sin tid i Skånela IF. Moa är en spelare som utvecklats varje år och den gångna säsongen var inget undantag. Hon klev in och spelade 2a i försvar och var vår främsta målskytt och slutade på 2a plats i allsvenskans skytteliga, säger huvudtränaren Fredrik Söderberg till klubbens hemsida.

En bredare trupp

I och med att Moa signerade för klubben så är värvningsprocessen i princip klart. Detta meddelade damansvarig i klubben Hasse Jusslin.
– Truppen är nu i stort sett är komplett, ytterligare en målvakt ska plockas in före seriestarten. Vi har en bredare trupp än vi haft på flera år, konkurrens kommer utveckla alla spelare, samt att vi fått behålla de nyckelspelare vi önskat.

 

 

 

 

Foto: Timo Peter Grönlund/TPG

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera