Skånelas tränare Jesper Östlund val – går till seriekonkurrent

Skånelas tränare Jesper Östlund val  – går till seriekonkurrent

HANDBOLL Segersviten för Skånela sprack efter fem raka. Nu står det även klart vart Skånelas andre tränare Jesper Östlund tar vägen – tar över huvudansvaret för en seriekonkurrent.

Skånelas segertåg har tillfället stannat efter lördagens bortaförlust mot Kungälvs HK med 21-26.

Dagen efter kom även beskedet om vart tränartalangen Jesper Östlund kommer husera nästa säsong. Det blev inte någon förlängning med Märstalaget. I stället kommer han vara huvudtränare för Jönköpingsklubben, IF Hallby, som i år är seriekonkurrenter med Skånela.

–Det är blandade känslor hos mig just nu, å ena sidan är jag oerhört lycklig att jag har fått den här möjligheten och utmaningen att bli huvudtränare i en elitklubb på frammarsch, å andra sidan gör det verkligen ont i själen att lämna klubben i mitt hjärta, säger Jesper Östlund till klubbens hemsida.

Kval till handbollsligan

Han lämnar sin moderklubb med flera underbara minne och vill avsluta med pricken över i:et.
– Jag har så många fina minnen härifrån som jag kommer titta tillbaka på med glädje och önskar min moderklubb, mina spelare och min kompanjon Jimmy Karlsson all lycka i framtiden och jag är övertygad om att klubben har alla möjligheter att ta nästa steg på handbollskartan, säger Jesper Östlund och tillägger:
– Nu är allt fokus hos mig att avsluta den här säsongen på ett så bra sätt som möjligt och det vore verkligen pricken över i:t att få avsluta med ett kval till Handbollsligan med gänget!

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Foto: Arkiv

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera