Skrällen – Rotebro slog serieledarna

Skrällen – Rotebro slog serieledarna

INNEBANDY Rotebros innebandyherrar låg inför gårdagens match mot serieledarna Djurgården näst sist i tabellen med en bit upp till laget ovanför. Oddsen var emot laget men man lyckades sätta emot.

Det blev minst sagt en målrik tillställning i Eriksdalshallen den här onsdagen och det bjöds på hela arton mål. Det var hemmalaget som tog ledningen. Djurgårdens 1-0 kom efter Niclas Eriksson efter drygt nio och en halv minuts spel. Efter ledningsmålet så tog det ungefär fyra minuter innan Rotebro skulle kvittera till 1-1. Mellan målen så hade gästerna hunnit missa en straff. Målet kom från Simon Fungdals klubba. Efter det målet så dröjde det endast en minut innan 1-2 kom, sedan 1-3 en halv minut senare och 1-4 kom även innan paus.

Tätare andraperiod

Det gick snabbt i andra perioden för hemmalaget Djurgården reducerade till 2-4 redan efter en halv minuts spel. Efter periodens första mål så om även 3-4 från serieledarna. Detta redan i inledningen av perioden. Sedan skulle Rotebro hinna sätta två mål innan perioden var slut. Först kom 3-5 och sedan 3-6 med två minuter kvar av mellanakten.

Målrikt i tredje

Återigen så gjorde hemmalaget periodens första mål. Detta efter drygt tre och en halv minut till 4-6. Sedan kom 4-7 och sedan 5-7 på straff inom loppet av ungefär en minut. Två minuter senare kom 5-8 för Rotebro, sedan 6-8 och 7-8 inom loppet av en och en halv minut för Djurgården. När matchen skulle avgöras under den andra halvan av perioden så kom 7-9 och 7-10 inom loppet av en minut. Rotebro gick alltså mot en sensationsartad vinst. Vinst blev det för Rotebro med 8-10 efter att hemmalaget reduverat med några minuter kvar.

Svante Störlinge
Svante@norrortssporten.se

 

Kommentarer

Kommentera