Slutspelet närmare sig för Sollentuna VK:s herrar

Slutspelet närmare sig för Sollentuna VK:s herrar

VOLLEYBOLL Sista hemmamatchen innan slutspelet har spelats för SVK:s herrar. Snart är slutspelet här och då har man all respekt för det lag som står på andra sidan nätet.
– Vem vi spelar emot i slutspelet är irrelevant – alla lag kommer vara tuffa, säger tränaren Lauri Hakala till klubbens hemsida.

Om två omgångar, den 11 mars, kommer Sollentuna VK:s herrlag veta vem som står som kvartsfinalmotståndare. SVK har blandat och gett under grundserien, och på klubbens hemsida ger tränaren Lauri Hakala sin version om varför:
– Underbart att ha de flesta spelare friska och tillbaka på planen. Vi har haft en intressant säsong, en bra första halvlek av grundserien, följt av många hälsoproblem, och några av dem är inte ens sportrelaterade, säger Lauri Hakala och vidareutvecklar den tuffa tiden som varit i de senaste matcherna, där man ändå stått som segrare i sex av tio matcher.

– Många har varit tvungna att spela en position som är främmande för dem, och vi har startat sju av våra sista tio matcher med en helt annan lineup. Och igen, som så många gånger den här säsongen, var vi väldigt bra när det var nödvändigt av oss.

Är irrelevant

De två bortamatcherna som laget har kvar att spel, mot Södertelge och Hylte/Halmstad, blir helt avgörande om man ska bli tre, fyra eller fem i tabellen. Men oavsett vilket lag så kommer finnas på andra sidan nätet i kvartsfinalen, har man all respekt för deras spel.
– Med bara några omgångar kvar, fokuserar vi fortfarande på vår egen utveckling. Vem vi spelar emot i slutspelet är irrelevant – alla lag kommer vara tuffa, och det mest sammansvetsade laget kommer att gå till semifinal, avslutar Lauri Hakala.

Läs mer om hur slutspelet lottas och avgörs – klicka HÄR.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se
Foto: Arkiv/Mikael Einarsson

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera