Slutstationen är här – Dags att kliva av

Slutstationen är här – Dags att kliva av

I Januari 2016 fick jag förfrågan att kliva på tåget och åka med Norrortssporten på deras resa genom Norrortshockeyn. Den 17 januari 2016 skrev jag mitt första blogginlägg och sedan dess har det blivit ett antal bloggar och massor av matchreferat. 

Det har även blivit en hel del besök i arenorna där jag under resans gång lärt känna massor av folk. Både supportrar, tränare, ledare, sportchefer och en hel del spelare. Det har varit en fantastisk kul resa att få vara med om. Men som alla resor så kommer man till en slutstation förr eller senare.

För undertecknad börjar det närma sig den stationen då det är dags att kliva av tåget. Under resans gång har jag fått vara med om att få en djupare inblick i hur lagen jobbar och hur det ser ut i en HockeyEttanklubb. Jag har fått möjligheten att träffa sportchefer och tränare. Jag har fått uppleva fansens gemenskap, deras förväntningar och kärlek till just sitt lag. 

Men det har också inneburit massor av timmar i bil till och från matcherna då jag bor väldigt off från Norrort. Det har även blivit många timmar i telefon och framför datorn när man kommit hem eller efter avslutade matcher. Artiklar och referat ska ut och i min värld helst så fort som möjligt.

Jag har även förutom ishockeyn fått uppleva handboll på hög nivå då jag även följt och skrivit om Skånela IF både herrar och damer och fått en inblick i hur den föreningen arbetar både på elit och bredd nivå. Men nu börjar jag närma mig slutstationen. Innan jag kliver av tåget så ska vi avsluta Väsbys playoffspel och Skånelas säsongsavslutning ska följas med stor spänning.

Så med dessa ord vill jag rikta ett STORT TACK till alla inblandade i Sollentuna, Vallentuna, Väsby, Wings, Österåker och Skånela som är de lag jag jobbat med samt alla deras supportrar som jag lärt känna under resans gång. Ingen nämnd ingen glömd. Sen självklart vill jag även lyfta fram Kenneth Andersson och Micke Einarsson som gav mig chansen att få vara en del av Norrortssporten. 

Tack.

Bosse Andersson 

bosse@norrortssporten.se 

 

Kommentarer

Kommentera