Snöplig förlust för SFK – trots ny superfrispark

Snöplig förlust för SFK – trots ny superfrispark

ETTANFOTBOLL Andra raka hemmamatchen för SFK. Återigen en superfrispark av Kalle Ramsell. Men det blev bara en tung förlust, trots flertalet chanser att plocka samtliga poäng mot Team TG.

Sollentuna FK har spelat två raka hemmamatcher, dock inte i Sollentuna. Första, förra helgen, på Grimsta. Matchen mot Team TG, spelades på Skytteholm.

Där har SFK goda resultat med sig. Men det skulle inte bli samma tur denna gången. För i matchminut 29, efter en del tryck av hemmalaget, ett ribbskott och en misstänkt hands, tog gästerna ledningen med 0-1.

Målet gav en smärre chock och tempot gick ner en aning. Men så i halvlekens slutskede fick Sollentuna en frispark i perfekt läge. Då klev frisparksspecialisten fram, Kalle Ramsell, och gjorde som i senaste matchen satte boll distinkt i ena hörnet av målet, otagbart för gästernas målvakt.

Kallduschen

Andra halvleken var i stort sett ett sömnpiller de första 20 minuterna. En och annan halvchans, men inte mycket mer än så.

I stället blev det tuffa närkamper och betydligt fulare spel. Det skulle tillslut rendera i ett rött kort för gästerna, då Linus Sahlin fick sitt andra gula kort, med dryga 20 kvar av halvleken.

Kallduschen skulle komma för hemmalaget. I matchminut 88, gör Team TG ledningsmålet med en man mindre, som också blev slutresultatet trots en sista forcering av SFK, där Axel Wiorek nickade över målramen.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Foto: arkiv/

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera