Sollentuna FK vann tuff match – Pishdari nätade

Sollentuna FK vann tuff match – Pishdari nätade

ETTANFOTBOLL Det blev en tuff tillställning när Sollentuna FK, på bortaplan, mötte Arameisk-Syrianska. Man klev av planen med en 1-0 seger och Brwa Pishdari var den som gjorde målet.

Säsongen för Sollentuna FK har så här långt varit en bra resa. Nykomlingar och återfinns i toppen av tabellen efter åtta omgångar. Men man har en del problem att göra mål, bara 12 mål.

I ettanfotbollens nionde omgång skulle Sollentuna FK få ytterligare en tuff tillställning – Arameisk-Syrianska på bortaplan, och det skulle även denna gången bli en målsnål match.
– Vi måste se till att ta det hårda jobba och aldrig fuska defensivt. Sen också vara smarta och sätta bollarna på de ytor de absolut inte vill ha samt ta vara på chanserna vi får, skrev Sollentunatränaren Christer Mattiasson i ett sms innan matchen.

Just ta vara på chanserna var det Brwa Pishdari gjorde. I slutet av första halvlek, minut 37, satte han 1-0 till sitt lag som blev halvtidsresultat.

Andra halvlek blev riktigt tuff. Huvuddomaren Fredrik Oppong delade ut sex gula kort, tre till vardera lag, samt ett rött, till hemmalaget.

Trots en man mer för Sollentuna gjordes inga fler mål utan man klev av med en 1-0 seger och befäster tredje platsen i tabellen, åtta poäng bakom serieledande IK Brage.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera