Sollentuna friidrottshall utsedd till bästa idrottsarena

Sollentuna friidrottshall utsedd till bästa idrottsarena

FRIIDROTT Var hittar ni Sveriges bästa idrottsarena? 
       Jo, i Sollentuna. Sollentuna friidrottshall har nämligen blivit utsedd till Årets idrottsarena av tidningen Sport & Affärer. 

Sollentuna kan stoltsera sig med att ha landets bästa idrottsarena.
       Det är tidningen Sport & Affärer som för några dagar sedan utsåg nybyggda Sollentuna friidrottshall till landets främsta med motiveringen:
     ”Sollentunas toppmoderna friidrottshall drivs enligt en ny modell för regionalt samarbete mellan idag åtta kommuner i Stockholms län. Idrottshallen är en del av ett treårigt projekt för fler regionala samarbeten i Stockholm. Genom att hitta samverkanslösningar över kommungränserna kan kostnader kapas och nyttjandet av idrottsanläggningar breddas, förbättras och effektiviseras så att fler kan aktiveras”. 

”Otroligt glada” 
Magnus Ramstrand (KD), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden i Sollentuna, säger så här om att kommunen har landets bästa idrottsarena:
       – Vi är otroligt glada för utmärkelsen. Särskilt att vi fått ett starkt erkännande för att vi arbetat fram en pilotmodell för en regional idrottsanläggning. Friidrottshallen sätter verkligen Sollentuna på kartan i friidrottssverige, säger han till kommunens hemsida

Norrortssporten
Foto: Albert Fast/pressbild  

Kommentarer

Kommentera