Sollentuna inledde kvartsfinalserien med förlust

Sollentuna inledde kvartsfinalserien med förlust

KVARTSFINAL/VOLLEYBOLL Spelet ville sig inte under Sollentuna Volleys två första set mot Örebro – men när matchen väl led mot sitt slut började poängen rulla in.
– Vi vet att Örebro är ett jättebra lag, säger coach Vladan Ceremidzic efter matchen.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nej, Sollentuna VKs två inledande set mot Örebro i kvartsfinalserien var inte övertygande. Siffrorna tillskrevs 13-25 i första och 14-25 i andra.
Det krävdes en rejäl uppryckning från tjejernas sida om dagens match i Satelliten skulle bli något att glädjas åt.

– Vi hade en tuff början på första set, men sen började vi spela bättre och bättre ju längre matchen gick, säger coach Vladan Ceremidzic efter matchen.

Örebro började slarva
En rejäl förändring kom också. Inför 181 åskådare började norrortslaget sakta men säkert knappa in på Örebro efter ett 11-17-underläge.
Passare Roventini Alessandra besvarade tillsammans med lagkamraterna bortalagets smashar – samtidigt som Örebro började slarva. Vid ställning 21-21 – efter en anfallsmiss från besökarnas sida – hade hemmapubliken fortfarande hopp om ett fjärde set.

Men icke, i slutändan drog Örebro det längsta strået och bärgade hem en 0-3-seger. Tredje set slutade 22-25.

– Jag vet att det är två matcher kvar, så allting kan hända. Vi vet att vi kan spela bra och i sista set så visade vi det. Men i matchen på onsdag ska det bli ännu bättre.

På onsdag väntar nästa möte i denna kvartsfinalserie – och för SVK krävs det en seger för att skaka liv i drömmen om semifinal.

MATCHFAKTA
Sollentuna- Örebro: 0-3 (14-25, 15-25, 22-25)
Bästa poängplockare SVK: Isabelle Falck (10 st)
Publik: 181 stycken

Egil Gustafsson
egil@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera