Sollentuna plockar in nygammal back

Sollentuna plockar in nygammal back

ISHOCKEY Efter skadan. Backen återvänder till Sollentuna Hockey. ”Vi kan glädjande meddela att Joel Norén är tillbaka i Sollentuna-tröjan”, skriver Sollentunaklubben på sin hemsida.

Sollentuna HC har det tufft i hockeyettan östra den här säsongen, och efter tolv omgångar är SHC tabelljumbo tillsammans med Wings HC Arlanda.

Efter 2-4-förlusten mot Hammarby den 25 oktober bekräftade Sollentuna-tränaren, Mikael Erdtman, att sportchefen, Per Edlund, tittar efter nya spelare.

– Svar ja! Både forwards och backar med mer rutin. Vi har för få rutinerade och äldre spelare, sade tränaren i Hockeyettan-plays sändning då.

Nu har man hittat en.

På sin sajt meddelar Sollentuna-klubben nu att man plockar in den 26-årige backen, Joel Norén – som spelade 26 matcher med SHC förra säsongen.

Vi kan glädjande meddela att Joel Norén är tillbaka i Sollentuna-tröjan. Joel som fick delar av förra säsongen spolierad efter en skada är nu helt frisk och spelklar igen. Joels rutin, med bl a 230 Hockeyettan-matcher i bagaget, kommer att bidra med stabilitet i de bakre leden i dagens SHC”, skriver klubben.

Joel Norén är spelklar först till söndagens möte med Nyköping Gripen.

Klubben skriver också att fler nyheter kommer.

Sollentuna möter i kväll Vallentuna på hemmais i norrortsderbyt. 

Norrortssporten

Kommentarer

Kommentera