Sollentunabon Sahlström – andra internationella segern

Sollentunabon Sahlström – andra internationella segern

GOLF Golf är ingen vintersport direkt – i alla fall inte i Sverige. Men för Sollentunagolfaren Christopher Sahlström har mars inletts perfekt. Han tog nämligen sin andra internationella seger i Egypten.
– Otrolig lättnad när jag såg på leaderboarden att jag stod som segrare, skriver Sahlström på sin officiella hemsida.

Mars månad har bara inletts och snön faller som mest just nu i vårt avlånga land. Men för golfproffset tillika Sollentunabon, Christopher Sahlström, har denna månaden inletts perfekt. Han har befunnits sig på de sydliga breddgraderna, nämligen Egypten. Där han under tre dagar spelade Mediterranean Tour. Och det gick bra – riktigt bra. Han vann tävlingen, vilket blev hans andra internationella seger.
– En tredagars tävling med cut efter två rundor. Jag spelade stabilt under hela tävlingen och höll mig borta från de stora misstagen. Med scorerna 71, 71, 68 för totalt 6 under par tog jag min andra internationella vinst, skriver Christopher Sahlström på sin hemsida och tillägger:
– Det var en otrolig lättnad när jag såg på leaderboarden att jag stod som segrare när alla hade kommit in. I och med vinsten så klättrade jag högst upp på Order of Merit listan.

Värt att notera var att hans seger gav ett wildcard till Challengetour senare i sommar.

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Foto: fotoakuten.se

Kommentarer

Kommentera