Sollentunas femte seger – vände ett 0-2 underläge

Sollentunas femte seger – vände ett 0-2 underläge

FOTBOLL Sollentuna FK verkar fått upp energin. Efter underläge 0-2 mot tabelltrean Umeå FC vände Sollentunagänget i andra – två mål av Pishdari och ett drömmål av Holm – som klev av med en 4-2 seger – deras femte denna säsongen.

En vecka kvar till Sollentuna FK:s division 1 lag för en välbehövlig semester. Under söndagen spelades omgång 16, där Sollentunagänget hade dragit norr över för att möta tabelltrean Umeå FC.

Matchens inledande kvart blev mardrömsstarten för SFK. Underläge med 0-2, som även blev halvtidsresultat.

Men något hände. Sollentuna kom ut som ett helt nytt lag och visade att de skulle vara med att kriga om de tre poängen. I matchminut 66 fick Samuel Holm på ett riktigt praktskott och bollen satt klockrent i högra hörnet. Brwa Pishdari, som kom in i 62 minuten, ville inte vara sämre, utan satte retfullt 2-2 efter en perfekt passning av Henry Offia.

Vändningen ett faktum

Det skulle komma ytterligare ett mål av anfallaren. Efter ett fin uppspel från backlinjen slog Pishdari till med vänsterfoten och bollen passerade tillräckligt långt ut för att Umeåkeepern inte skulle ta den och in vid stolpen. Och vändningen var ett faktum.

Även Monir Jelassi, som kom in i andra halvleken, skulle få skriva in sig i målprotokollet efter ett par fina finter satte han bollen i vänstra hörnet och punkterade matchen med 4-2 på tilläggstid. Detta var SFK:s femte seger denna säsongen och laget finns för tillfället på en nionde plats med 20 inspelade poäng.

Nu återstår hemmamatchen, den 17 juli, mot Arameisk-Syrianska innan semestertider stundar för Sollentuna FK.

 

 

 

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera