Spela på IK Frej Täby i superettan

Spela på IK Frej Täby i superettan

Superettan pågår för fullt och IK Frej Täby har nu spelat 18 matcher, varav 6 vinster, 4 oavgjorda och 8 förluster. Den 20 augusti är det dags igen och för den som är intresserad, finns det goda möjligheter att spela på matchen.

Vi har kommit lite mer än halvvägs in i Superettan. IK Frej Täby har spelat 18 av 30 matcher och formkurvan har gått lite upp och ner under säsongen. När laget har varit som starkast har de spelat fantastiskt väl. Andra dagar har det blivit en del tråkiga missar.

Just nu ligger laget på plats 10 av 16 med 22 intjänade poäng. Den 20 augusti är det dags för en ny match och då mot Östers IF. Om allt går väl kan vi räkna med att gå om GAIS, som i skrivande stund håller den nionde platsen med 23 poäng. På Superettans officiella hemsida kan du studera tabellen noggrannare.

Goda möjligheter att göra matchen intressant

För den som vill finns det goda möjligheter att göra matchen intressant. Att betta på fotboll är en spänningshöjare många fotbollsintresserade tar till och med dagens moderna teknik har det aldrig varit enklare. Nu går det att placera sina bet direkt från datorn, plattan eller mobilen.

Det finns många spelsajter som också låter sina användare lägga live-bet. Precis som det låter, innebär live-bet att det går att placera sina insatser under spelets gång. Det är exempelvis möjligt att vänta med att betta tills IK Frej Täby petar in ett mål mot Östers IF. Givetvis förändras oddsen beroende på hur matchen går, men för den som vill spela mer säkert är detta ett smidigt alternativ.

Viktigt att välja rätt aktör

Den som väljer att spela borde först se över sina möjligheter. I dagsläget finns det över 100 spelsajter på den svenska marknaden och det är inte helt lätt att hålla koll på vilken som är mest fördelaktig att spela på.

Det inte alla vet är att det finns hemsidor som gör detta jobbet åt en. Exempelvis kan du här få hjälp med att välja de bästa svenska online-kasinon just nu. Där finns recensioner på nya spelsidor. och guider som förklarar för dig vad du ska tanka på. Som de olika aktörernas bonussystem.

Nu håller vi tummarna för att IK Frej Täby tar hem nästa match. Det vore fantastiskt roligt om vi tog oss förbi GAIS och petade ner Östers IF.

/John Henriksson

Kommentarer

Kommentera