Stålhult: “Inget tvivel om var jag skulle spela”

Stålhult: “Inget tvivel om var jag skulle spela”

Hon blev årets nykomling förra säsongen. I år tog Jennifer Stålhult ytterligare ett kliv som innebandyspelare. Nu har hon förlängt kontraktet med Täby FC i två år.
Det var egentligen inget tvivel om var jag skulle spela, säger Stålhult till Norrortssporten.

Jennifer Stålhult, 25, är tillsammans med Louise Wickström ett av SSL:s bästa anfallspar. I år samlade de ihop hela 60 poäng.Wick-Stål

I slutspelet var de bland de bästa spelarna i laget. Nu väljer 25-åringen att skriva på ett två-årskontrakt med klubben.
– Var egentligen inget tvivel om var jag skulle spela. Täby är ett fantastiskt lag, grymma tjejer och en sammanhållning som är svår att hitta, vilket väger tungt för mig, säger Jenneifer Stålhult.

När den nya (för)säsongen drar igång gör hon och laget detta med nya tränare.
– Sedan får vi nya tillskott i ledarstaben som jag hört mycket gott om och som jag tror kan ge oss verktyg för att prestera riktigt bra. Vi har även en bra organisation i ryggen som stöttar och tror på oss, säger Stålhult som också tillägger:

–Icke att förglömma alla eldsjälar som bidrar otroligt mycket, tror gubbarna vet vilka jag pratar om. Jag är väldigt förväntansfull och laddad inför kommande säsong.

 

blogglogga-kenneth1

Kommentarer

Kommentera