“Stolt” veteran klar för Helenelunds IK

“Stolt” veteran klar för Helenelunds IK

BANDY Helenelunds IK förstärker med en tredje målvakt inför säsong 2018/19. En veteran i sammanhanget. Det är 49-åriga Håkan Stolt som signerat för klubben.
– Håkan blir ett stort tillskott och känns mer som 25 än 49, säger HIK:s sportchef Petter Rönnqvist till klubbens hemsida.

Kariären borde vara över sedan en tid tillbaka. Men för bandymålvakten Håkan Stolt, 49, är den långt i från klar. Enligt han själv har han flera år kvar inom sporten. Nu signerar han för Helenelunds IK och lägger därmed en lång kariärar i IFK Sollentuna bakom sig för att göra en nysatsning.
– Det känns fantastiskt roligt och bra. Jag känner mig hedrad att få den här chansen, säger Håkan Stolt till klubbens hemsida och tillägger:
– Jag borde valt bandy tidigare eftersom det passar min längd bättre. Jag är klar sedan länge med hockey- och fotbollskarriären, men känner mig långt ifrån klar med bandy.

Att åldern inte spelar någon roll i detta sammanhang konstaterar HIK:s sportchef Petter Rönnqvist
–Håkan blir ett stort tillskott och känns mer som 25 än 49. Han är glädjespridare med en bra attityd och ger järnet i alla lägen. Jag tycker han är en mycket bra målvakt, säger Peter Rönnqvist.

Klubben meddelar även att att Anton Kärrbrink lämnar Sollentunaklubben efter fem säsonger och kommer troligtvis flytta ner till västkusten.

 

 

 

 

Foto: Helenelunds hemsida/HIK media

Vår samarbetspartner Coolbet bjuder på 100% bonus upp till 1000 kr – in och testa!

Kommentarer

Kommentera