Sunesson förlänger med IK Frej

Sunesson förlänger med IK Frej

Sillyseasonskylt

SILLY SEASON. Han fick inte så mycket speltid i Superettan den här säsongen. 147 minuter enligt elitefootball.com. Nu har 17-åringe Lukas Sunesson signerat ett längre avtal med Frej Täby, 2+1 år.
– Vi tror mycket på Lukas och ser fram emot att följa hans utveckling under de närmsta åren, säger Bartosz Grzelak till klubbens hemsida.

Lukas Sunesson debuterade ifrån start mot Värnamo i den sista omgången och gjorde det bra. Så pass bra att han även fick chansen ifrån start i den första kvalmatchen mot Akropolis. Den tog han med stormsteg. När sedan andra matchen skulle spelas fick han hoppa in i andra halvlek. Han har tydligen gjort det så passa bra så huvudtränare Bartosz Grzelak valt att förlänga kontraktet med den unga anfallstalangen.

–Vi tror mycket på Lukas och ser fram emot att följa hans utveckling under de närmsta åren. Han har många spännande kvaliteter och han har visat under året att han är lyhörd och utvecklingsbar. Kontraktsskrivningen med Lukas är också en fjäder i hatten för hela ungdomsverksamheten som har utvecklats väldigt mycket senaste åren, säger Bartosz Grzelak till klubbens hemsida.

 

Kenneth Andersson
kenneth@norrortssporten.se

Kommentarer

Kommentera